Soalan Lazim

Antara soalan yang sering di tanya adalah:

Kelas dijalankan secara online. Setelah pembayaran di buat, anda akan dimasukkan ke dalam secret fb group. So tak kira dimana lokasi anda, asalkan anda ada internet, anda dah boleh belajar pada bila-bila masa.
Belajar secara online bukan bermaksud kelas dibuat secara live (FB Live). Ia bermaksud kelas tidak dijalankan ‘face to face’. Anda akan belajar menggunakan handphone, tablet atau laptop anda. Jangan risau, anda tidak akan terlepas kelas.
InshaAllah… boleh faham. Sebab dalam FB Group tu akan ada video ‘step by step’ untuk resepi utama. Ada tips-tips juga akan di kongsi bersama. Jadi jangan risau ya…
Kalau ada sebarang soalan, boleh terus tanya dalam fb group tu. Ada 8 orang cikgu yang berpengalaman bertugas secara bergilir dari jam 8.30 pagi - 10.30 malam setiap hari. Cikgu-cikgu ini akan menjawab semua soalan pelajar. Selain dari itu kawan-kawan lain pun akan bantu menjawab soalan jika ada.
Ramai juga student cikgu yang sama macam anda. Zero knowledge pasal baking, tapi alhamdullillah, sekarang dah boleh buat kuih sendiri. Jadi jangan rasa rendah diri. Bukan anda seorang sahaja yang tidak tahu baking, ramai lagi sebenarnya. Tak cuba tak tahu kan?
Hingga hari ini, kami sudah ada lebih daripada 10,000 ribu orang pelajar yang bernama #mom’s bakers
Mom’s bakers terdiri daripada 8 orang cikgu-cikgu berpengalaman yang bergabung untuk menjalankan kelas-kelas secara online atau PJJ. Cikgu Dida (KELAS ONLINE CISTAT MONTOK) adalah salah seorang cikgu Mom’s bakers.

Ada soalan lain?

Hubungi kami

Testimoni

Dapatkan maklumat dan promosi terkini dari kami Cistat Montok