SENARAI KELAS

Senarai Kelas

Semua kelas kami adalah dalam bentuk PJJ. Ini sangat penting bagi memastikan pelajar kami dapat memberikan tumpuan yang sepenuhnya apabila mereka berpeluang.

BROWNIES & CREAMPUFF MONTOK

2 resepi utama yang digabung di dalam satu kelas beserta 9 resepi bonus yang anda akan dapat setelah menyertai kelas ini. Brownies Kedut (Fudgy brownies) dan Creampuff montok merupakan hidangan eksklusif dan mudah disediakan untuk para tetamu dalam majlis keramaian.

CHEESETART GEBU

Resepi Cheese Tart Gebu yang sangat MUDAH! Terdapat lapisan shell yang RANGGUP dan sedap diiringi dengan Cheese tart yang gebu dan disaluti dengan perisa Blueberry, Coklat atau Strawberry. Kelas ini diikuti dengan 10 lagi RESEPI seperti Resepi Pavlova & Sweet Meringue Kisses.

DROP COOKIES

Kelas ini terdapat resepi untuk pelbagai jenis biskut yang mengikut ‘trend’ dan diminati ramai. 10 resepi utama dan 3 resepi bonus yang boleh di dapati dan boleh membantu anda untuk menjana wang pendapatan terutamanya apabila musim perayaan menjelma.

HOKKAIDO CHEESETART

Paling sedap dan dihantui oleh penggemar - penggemar cheese. Beli di luar mahal ! Kalau dah belajar sendiri resepi ini,buat berkali - kali pun tidak mengapa. Bukan satu resepi ini sahaja, malah dapat resepi bonus lagi iaitu resepi Chocolate Hazelnut Cheese & Matcha Creamy Cheese.

ITALIAN FOOD

Kelas PJJ yang paling mendapat sambutan ramai! Kos yang kecil tapi boleh jana hasil yang sangat berbaloi daripada ilmu yang dipelajari. 3 resepi utama iaitu cheezy bread lasagna, cheezy meatball dan cottage pie, disertakan juga resepi-resepi bonus. Jom Daftar Sekarang!

KUALI PANAS - SECRET OF PASTE

“SECRET RECIPE” untuk menggoda selera makan tidak kira siapa sahaja untuk kegunaan harian mahupun berniaga. Golongan yang sering buntu dalam hal menu masakan amat digalakkan untuk menyertai kelas “kuali Panas” ini. Paste yang bakal dipelajari boleh juga digunakan dalam banyak lagi jenis masakan yang tidak terkandung dalam kelas ini.

MELTING CHEESECAKE

Bahan kek 100% daripada cheese asli. Kalau dimakan terasa ala-ala new york cheesecake, ditambah dengan rasa buah-buahan segar yang menjadi topping dan juga cream masam manisnya. Lapisan bawahnya pula daripada biskut oreo atau marrie. Makan ketika sejuk pasti lagi rasa nikmat kesedapannya.

PREMIUM SLICE CAKE

5 resepi premium cake yang hebat bakal anda taruhi. Sebagai contoh, Kek Pandan Gula Melaka, Victoria Sandwich Cake, dan Nutella chocolate cake. Antara kek - kek yang agak unik dan boleh dijadikan hantaran perkahwinan ataupun untuk majlis hari jadi orang yang tersayang.

TART NENAS CUBE

Tart nenas merupakan kuih tradisi masyarakat melayu yang sering dihidangkan sama ada waktu perayaan ataupun semasa menjamu tetamu. Kelas ini amat sesuai bagi mereka yang ingin menghasilkan tart nenas dengan air tangan sendiri. Istimewanya, pelajar akan dapat belajar cara untuk membuat kelainan dari segi bentuk tart dan juga kepelbagaian rasa tart tersebut.

THAI BREAD & ITALIAN PIZZA

Suka pada jenis - jenis roti yang berbeza dan miliki rasa setanding dengan masakan chef, tapi tidak tahu resepinya dan rahsia kesedapannya. Kelas PJJ ini akan dapat membantu anda yang ingin mencuba menghasilkan jenama roti pizza tersendiri dengan 6 variasi inti yang berlainan serta mendapat satu resepi bonus donut gebu.

WORLD OF NASI KERABU

Nasi Kerabu bukan lagi hanya boleh didapati di sesebuah negeri seperti di Kelantan/Terengganu. Sekarang, anda juga boleh menjamu nasi kerabu kepada sesiapa sahaja dan di mana jua selepas menyertai kelas ini. Lebih dari 10 jenis nasi kerabu dan lauk pauk yang akan bakal aanda pelajari di dalam kelas ini.

Testimoni

Dapatkan maklumat dan promosi terkini dari kami Cistat Montok